Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Батьківські збори: партнерство та співпраця без меж

23 та 30 квітня 2022 року відбулись батьківські збори в онлайн-форматі. Ефективним інструментом забезпечення якісного освітнього процесу є співпраця з батьками.

Сьогодні, в буремний та непростий для України, і кожного час, в пригоді став наявний досвід організації масових заходів засобами електронних ресурсів Google Meet та Zoom. Розмова велась жваво: обговорювались питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, успішності та відвідування занять під час дистанційного навчання. Батьки мали змогу поспілкуватися із представниками адміністрації, зав.відділеннями, практичним психологом, викладачами та керівниками груп.

Разом з тим, батьками студентів були висловлені слова вдячності за створення сприятливого освітнього середовища для навчання студентів.

Сьогодення вимагає змін в усьому і колектив ВСП "ЖТЕФК ДТЕУ" докладає максимум зусиль, щоб ті форми роботи, які ми використовуємо, приносили максимально позитивний результат.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.