Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Захист курсових робіт за освітньо-професійною програмою «Інформаційна діяльність підприємства»

26 квітня 2022 року відбувся захист курсових робіт студентів випускного курсу, групи ІДП-8, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інформаційна діяльність підприємства». Під час захисту студенти впевнено продемонстрували знання, уміння і навички, набуті під час вивчення професійних дисциплін, зокрема «Інтернет-технології в інформаційній діяльності», «Інформаційні системи і технології на підприємстві», «Офісні системи та електронний документообіг», «Електронна комерція». Члени комісії відмічають високий рівень підготовки курсових робіт. Особливо це стосується практичної частини, яка включала розробку макету інформаційної системи для підприємства, що досліджувалося, та проєкту веб-сайту. Дякуємо студентам за якісну роботу в надзвичайно складний час! Сподіваємося, що здобуті професійні компетентності сприятимуть успішній професійній реалізації кожного студента.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.