Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВИПУСКНИЙ-2022

04 лютого відбулася урочиста подія – випускний. Цьогоріч випускниками навчального закладу стали фахівці спеціальностей «Харчові технології», "Туризм" та "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". На свято зібралися викладачі, випускники, батьки, рідні та друзі.

З напутнім словом до випускників звернувся директор коледжу Губарєв Г.Л., який побажав сповна скористатися знаннями, отриманими у стінах коледжу і йти у світ лише дорогами добра.

Найбільш хвилюючою частиною свята стало вручення випускникам дипломів. Під оплески вчорашні студенти виходили отримувати документи про освіту уже самостійними дорослими людьми.

Після отримання дипломів листи-подяки отримали батьки, діти яких протягом трьох з половиною років сумлінно ставились до навчання, брали активну участь у науковому та громадському житті коледжу, з відповідальністю ставились до виконання завдань. Від імені батьків випускників слово для привітання взяла Фасоля С.М.

Кілька яскравих концертних номерів стали чудовим доповненням до святкової атмосфери заходу. Групи ТО-6, ТО-7 продовжили гарну "туристичну" традицію та привітали групу ТО-5, подарувавши сувенір на згадку. Завершилося свято загальною фотографією на пам’ять.

Маємо надію, що наші студенти гордо нестимуть звання випускника ВСП "ЖТЕФК ДТЕУ". Хай вам щастить, дорогі наші випускники!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.