Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МАРАФОН ЄДНОСТІ

Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік, відбулося символічне об’єднання українських земель в одній державі. Цей день став основоположною подією для українського державотворення, а Акт Злуки, попри свою декларативність, увійшов до нашої історії як надважливий крок на шляху до проголошення незалежності України у 1991 році. Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків. Із метою консолідації українців та здійснення національно-патріотичного виховання молоді, освітні заклади України об’єднались та спільними зусиллями провели 21 січня 2022 р. Всеукраїнський марафон єдності в онлайн-режимі, у якому взяли участь представники всіх областей. ВСП ЖТЕФК КНТЕУ теж не залишився осторонь цієї важливої події. Учасники гуртка українського державотворення «КЛІО» Номерчук Іван та Конончук Юлія під керівництвом к.і.н. Панченко В.С. гідно презентували коледж під час заходу, виступивши із науковими доповідями та взявши участь у дискусії щодо поняття соборності та сучасних символів єдності нації. На згадку про подію всі учасники отримали міні-фільм, змонтований із святкових вітань та фрагментів їх виступів.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.