Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Участь у марафоні до Міжнародного дня толерантності-2021

16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. ЖТЕФКівці також приєднались до відначення даного свята.

Толерантність – це про повагу до іншого. Толерантність – це про світ, в якому кожен та кожна має право бути тим і тою, ким вони хочуть. Толерантність – це про право не боятися, що інші скривдять, або зацькують тебе через твою «інакшість».

Ми певні - у кожному розвиненому суспільстві уміння приймати людей такими, якими вони є, повинно бути базовою цінністю.

Сьогодні в коледжі працює «Психодіагностична лабораторія», в якій за допомогою онлайн-тестування кожен зможе визначити рівень власної толерантності.

Також студенти приєднались до масштабного радіопроєкту «Формула толерантності», у рамках якого Радіо «Західний полюс», ТРК "Відікон", Радіо Блиск 106.6 fm, СіД FM, радіостанції «Великий Луг» та Мелодія FM створили 46 епізодів. Кожен з епізодів - це короткі особисті історії про толерантність та прийняття звичайних українців. І, в Міжнародний день толерантності, всі охочі змогли почути всі ці історії на сторінці НАМ!

16 листопада о 17:00 ЖТЕФКівці приєднались до прямого ефіру на сторінці НАМ https://www.facebook.com/nam.org.ua та дізнались про людей та історії, до яких ми не можемо залишатися байдужими.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.