Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ПОЧАТКУ 2021/2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Сьогодні, 1 вересня, в коледжі відбулись заходи з нагоди Дня знань-2021 та початку нового навчального року. У заходах взяли участь адміністрація, педагогічні працівники коледжу, студенти та їх батьки.

Із святковою промовою до усіх присутніх звернувся директор коледжу Губарєв Г.Л., який привітав першокурсників із початком навчання, побажавши їм бути відданими обраному шляху та наполегливими в освоєнні обраної професії.

Підведено підсумки традиційного конкурсу "Краща академічна група": І місце - П-14 (класний керівник Панченко В.С.), ІІ місце - ТО-6,ТО-7 (класний керівник Черниш А.В.), ІІІ місце - П-10 (класний керівник Турська В.В.). Переможці конкурсу нагороджені грамотами та заохочені поїздкою до м.Коростень на Фестиваль Дерунів, подарунковими сертифікатами. Спонсором подарунків є ППО викладачів та студентів коледжу (голова ППО Поліщук Т.Р.).

Також цього дня закладено "фундамент" нової Алеї знань випускниками коледжу та першокурсниками (ВХП-10, МД-6, ІДП-8, П-12, П-15,П-16, П-10).

По завершенню офіційної частини на згадку про свято відбулося загальне фотографування. Після урочистостей здобувачів освіти запросили на Перший урок.

Колектив ВСП "ЖТЕФК КНТЕУ" щиро вітає першокурсників та всіх студентів з Днем знань та початком нового навчального року. Бажаємо щоб цей рік став для вас роком нових успішних починань, історією успіху та нових досягнень!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.