Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


STUD ART FEST

«STUD ART FEST» фестиваль, який об’єднав студентську молодь Житомирщини. У фестивалі взяли участь кращі студенти Житомирського торговельно -економічного фахового коледжу КНТЕУ, Новоград – Волинського промислово – економічного технікуму, Нововолинського електромеханічного коледжу. Учасників фестивалю привітав директор ЖТЕФК Губарєв Г.Л. Просто неба було організовано численні забави, музичні виступи, спортивні змагання, майстер-класи. Перший день фестивалю був етнічним: всі учасники були одягнуті у вишиванки, проводилися майстер-класи з плетіння вінків, виготовлення намиста з глини та виробів з соломи. Також цього дня запрошений на фестиваль зразковий ансамбль “Мальви” провів театралізоване дійство купальського вечора. Другий день мав спортивне та творче спрямування. Студенти коледжу здобули призові місця з волейболу та у спортивних естафетах. Взяли участь у танцювальних батлах, фестиваль фарб холі. З нагоди закриття фестивалю учасники «STUD ART FEST» отримали солодкі подарунки та екоторбинки із зображенням Лесі Українки і Тараса Шевченка. Завдячуючи начальнику управління культури та туризму Широкопояс О.Ю, студентам влаштували екскурсію до Новоград-Волинського літературно-меморіального музею Лесі Українки. ЖТЕФК КНТЕУ дякує Новоград - Волинському примислово - економічному технікуму та його директору Аллі Володимирівні за організацію свята.

Основний текст абзацу.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.