Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВИПУСК-2021

03 липня 2021 року у ВСП «ЖТЕФК КНТЕУ» відбулося свято випуску молодших спеціалістів-2021. Від сьогодні 189 юнаків та дівчат йдуть власною дорогою у самостійне професійне життя.

Склали іспити, успішно захистили дипломні проєкти та опанували омріяний фах 189 випускників, серед яких 27 отримали дипломи з відзнакою.

За високу успішність та активну участь у громадському житті коледжу кращі студенти були нагороджені грамотами адміністрації коледжу.

Випускники 2021 року висловили подяку викладачам і працівникам Альма-матер за набуті знання, практичний досвід, розуміння, терпіння та підтримку.

У святковій залі Житомирської обласної державної телерадіокомпанії лунали вітальні композиції та нескінченні оплески рідних і друзів.

Свято закінчилося, попереду бурхливе життя. Але піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

Дорогі випускники! Вам випала доля жити у час шалених змін, коли визначальними стали освіченість та інтелект, творчість і талант. Незважаючи на труднощі сьогодення, кожен з Вас здобув міцні знання, Ви стали особистостями і обізнаними фахівцями, які вміють діяти в умовах сучасного інформаційно насиченого світу. Залишайтеся молодими, впевненими у собі, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх сподівань та планів. Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Маємо надію, що Ви з честю і гордістю нестиме звання випускника ВСП «Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу КНТЕУ»! Щасливої Вам дороги!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.