Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІТАЄМО! Пишаємось студентами-переможцями конкурсу в рамках проєкту "ЖІночі портрети лідерства"

А знаєш, є багато жінок, життя яких - приклад. Ці жінки не намагались бути ідеальними - вони просто жили і працювали, пам'ятаючи про майбутні покоління. Власне, про нас. Їм довелося виборювати для нас право на освіту, на можливість говорити українською і вчитись в українських школах, піклуватись про хворих і нужденних або ж писати вірші й п'єси. І жили вони саме тут, в Житомирі: ходили цими вулицями і під житомирським небом народжувались їхні думки.

В рамках проєкту #ЖіночіПортретиЛідерства за підтримки #Управління_у_справах_сімї_молоді_та_спорту Житомирська Міська Рада оголошено конкурс есеїв на тему: «Жінки Житомира, які мене надихають».

Отож, переможці:

І місце - робота Ліліани Журавської (Житомирський торговельно - економічний коледж КНТЕУ) про громадську діячку, очільницю жіночої гіназії, просвітнцю Надію Овсяннікову.

ІІІ місце - робота Євгена Волянського (Житомирський торговельно - економічний коледж КНТЕУ) про акторку та громадську діячку Раїсу Недашківську.

Переможці/ниці конкурсу есеїв на тему: "Жінка, яка мене надихає" будуть запрошені на урочисте нагородження в Житомирська Міська Рада, про що повідомимо додатково (дочекаємось зняття "червоної зони").

Вже невдовзі роботи будуть опубліковані на сторінках житомирських інтернет видань. ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.