Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Мультимедійний колаж до 150-річчя від дня народження Лесі Українки. Конкурс сенканів

До 150-річчя Лесі Українки 2 березня було представлено роботу студентів коледжу ЖТЕФК КНТЕУ. Більшість показали свій талант не лише у декламуванні творів поетеси та своренні рекламних роликів про її інсценізовані твори, а й презентували свої. З цієї нагоди кожен зміг спробувати себе в ролі письменника і створити власний шедевр, а саме сенкан – своєрідний міні-твір, вірш у якому розкривається особистість Лесі Українки, її життя чи її творчість. Здатність резюмувати інформацію, викласти складні ідеї, почуття і уявлення в декількох словах – важливе уміння. Складаючи сенкан, кожен студент реалізував свої особисті здібності: інтелектуальні, творчі та образні. Більшість змогли вдало підсумувати інформацію про Ларису Косач, висловити ідеї, відчуття та уявлення у п’яти рядках. Кращі із сенканів були представлені на виставці коледжу.

Організатори: І.О.Шумовська, Г.С.Весельська, О.П.Павліченко, С.М.Радкевич.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.