Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber,telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Співпраця навчального закладу та стейкхолдерів: інноваційні шляхи розвитку соціального партнерства

Цикловою комісією технології та організації ресторанного і туристичного бізнесу 9.02.2021 була організована та проведена конференція у форматі круглого столу. Метою заходу було: налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами задля розроблення спільної стратегії щодо удосконалення змісту освітньо-професійних та робочих навчальних програм з метою підвищення якості підготовки фахових молодших бакалаврів зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології»; забезпечення взаємодії з роботодавцями на різних етапах навчального процесу як обов’язкової умови створення сучасного освітнього середовища; посилення співпраці навчального закладу з підприємствами готельно-ресторанної галузі з метою реалізації ефективних механізмів партнерства у сфері підготовки молодших бакалаврів.

 У конференції взяли участь постійні партнери нашого закладу освіти: Бабич Катерина Борисівна, менеджер лаундж-ресторану «Барбарис» ТОВ «КОН БРІО»; Бєляк Віктор Віталійович, бренд-шеф мережі ресторанів Salad; Бондарчук Віктор Сергійович, головний технолог мережі ресторанів Salad; Дегтяр Анна Сергіївна, HR-менеджер Reikartz Hotel Group; Ковальчук Оксана Валеріївна, директор кафе «Полісянка»; Корнієнко Владислав Богданович, шеф-кухар ресторану «Primavera»; Падерін Артур Вікторович, шеф-кухар ресторану «Zivot A Pivo», Позняк Світлана Миколаївна, менеджер з персоналу ТОВ «КОН БРІО». Коледж представляли директор Губарєв Г.Л. та завідуюча відділенням ресторанного та туристичного бізнесу Лех-Ємець А.В.. Під час активних дискусій було обговорено вимоги роботодавців до сучасного працівника та умови впровадження норм системи управління безпечністю харчових продуктів HACCP. Також учасники поділилися досвідом роботи своїх підприємств в умовах карантину. Колектив циклової комісії подякував мережі ресторанів Salad за надану для проведення заходу конференц-залу BBQ-пабу «Плезентвіль».

Підзаголовок

  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2021, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.