Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Засідання педагогічної ради на платформі Google Meet

21 грудня відбулося засідання педагогічної ради у вже звичному для колективу онлайн-форматі на платформі Google Meet.

Роботу засідання педагогічної ради розпочав директор коледжу Губарєв Г.Л., який ознайомив колег із порядком денним. Секретар педагогічної ради Лисенко Т.В. проінформувала про стан виконання рішень попередньої педагогічної ради. На засіданні педагогічної ради також були розглянуті клопотання від викладачів про визнання результатів підвищення кваліфікації. Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада прийняла відповідні рішення.

Онлайн-робота педагогічної ради супроводжувалась творчою та доброзичливою атмосферою, спонукала педагогів до ефективної співпраці в онлайн-форматі. Дякуємо всім учасникам педагогічної ради, що долучилися до засідання в режимі онлайн. Бажаємо творчих успіхів та креативних ідей. Розуміємо, що саме такий формат спілкування допоможе вдало адаптуватися до умов сьогодення та зберегти здоров’я.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.