Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ

Батьківська громадськість – важливий союзник закладу освіти у вихованні підростаючого покоління. Співпраця викладачів коледжу з батьками студентів тісна та дієва, адже це сприяє особистісному розвитку студентів, формуванню у них життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

24.10.2020 року відбулися традиційні батьківські збори. Із вступним словом до батьків звернувся директор коледжу Г.Л. Губарєв, який розкрив основні проблеми навчання, побуту та виховання студентів у навчальному закладі. Після інформаційної частини зборів присутні мали змогу задати питання, уточнити незрозумілі моменти.

Батьки мали можливість поспілкуватися із класними керівниками груп та детальніше дізнатися про успіхи своїх дітей у навчанні, відвідуванні, проведенні дозвілля, а також обговорити проблеми, які їх турбують.

Батьківські збори є ефективною формою взаємодії між батьками і викладачами, яка допомагає реалізувати всі поставлені цілі.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.