Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
Директор: Губарєв Григорій Леонідович, (0412)24-25-34


«BEST COOK ЖТЕК КНТЕУ-2020»

20 жовтня 2020 року з нагоди Всесвітнього Дня Кухаря і Кулінара в нашому коледжі відбувся другий етап кулінарного конкурсу ресторанних технологій «BEST COOK ЖТЕК КНТЕУ-2020» серед студенів спеціальності «Харчові технології». За титул кращого кухаря змагалися 3 фіналісти відбіркового етапу конкурсу, в якому брали участь 16 учасників.

Конкурсанти продемонстрували технологічний процес приготування авторської страви з м’яса на очах у гостей заходу та шановного жюрі.

За оцінкою професійного журі конкурсанти були нагороджені дипломами та пам’ятними подарунками. Серед трьох учасників кращим кухарем ЖТЕК КНТЕУ став студент групи ВХП-10 Янович Владислав. Дипломом за креативність презентації страви отримала студентка групи ВХП-10 Фасоля Анна, дипломом за інноваційність та оригінальність приготування авторської страви отримав студент групи ВХП-12 Можаровський Дмитро. Бажаємо учасникам та фіналістам конкурсу «BEST COOK ЖТЕК КНТЕУ-2020» не зупинятися на досягнутому та підкорювати наступні професійні вершини!!!


© 2016, 2020, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.