Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Тиждень циклової комісії правознавчих дисциплін

Традиційно в жовтні до Всеукраїнського Дня юриста проводиться Тиждень циклової комісії правознавчих дисциплін.

В межах Тижня було заплановано та реалізовано заходи професійного та розважального спрямування серед студентів правників та студентів інших спеціальностей.

Для студентів груп П-10, П-12, П-13 проведено Правову олімпіаду. Члени "Юридичної клініки", з метою підвищення правової культури студентів коледжу, провели виховну годину на тему: "Особливості адміністративної відповідальності неповнолітніх", а також для студентів першого курсу спеціальності "Право" на тему: "Юридична клініка" як практична складова навчання".

Для студентів правників першого та другого курсу організовано майстер-клас "Вибір професії - справа життя", на якому запрошеними учасниками були представники прокуратури та адвокатури.

8 жовтня, коли вся юридична спільнота держави відзначала День юриста, викладачами циклу та студентами випускного курсу спеціальності "Право" проводився розважально-вітальний захід.

Завершенням Тижня стала зустріч студентів та викладачів циклу з випускниками юридичної спеціальності, які продовжують свій шлях в правовій сфері.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.