Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗІ СВЯТОМ, ОСВІТЯНИ!

02 жовтня, напередодні професійного свята, відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти. З теплим вітальним словом до працівників освіти звернувся директор коледжу Г.Л. Губарєв, який також вручив грамоти викладачам за високий професіоналізм, багаторічну і сумлінну працю, вагомий внесок у виховання студентсва. Побажав міцного здоров’я, злагоди та добробуту у родинах, вдячного та шанобливого ставлення студентів, найкращих успіхів в освітньому процесі, творчого натхнення та гарного настрою.

На винуватців свята зранку чекали святкова фотозона та приємні сюрпризи від груп ТКЛ-1, ТКД-37, ТКД-35, ТКФ-3, ТМС-12, ТКФ-2 (класні керівники Радкевич С.М., Котенко Т.О., Осіпчук Д.Ю.). Аматори сцени подарували глядачам море позитивних вражень та задоволення, додали сили, енергії та бадьорості. Учасники святкового заходу отримали насолоду від концертної програми.

Шановні освітяни коледжу! Сердечно вітаємо Вас з професійним святом! Щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.