Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Виробнича екскурсія

З метою ознайомлення із специфікою роботи та перспективами опанування майбутньої професії проведена екскурсія в один із провідних банків м. Житомира Райффайзен Банк Аваль, студенти груп ЕПОД-6, ФК-4, ФК-5 разом із зав практикою Хитрич Н. А. та головою ц/к економічних дисциплін Маліновською К. О. відвідали банк.

Студенти мали можливість поспілкуватися із випускницею коледжу спец. «Оціночна діяльність» Якимець Марією, яка на даний час працює менеджером з обслуговування клієнтів в секторі Управління інформаційного обслуговування клієнтів м. Житомира. Менеджер з підбору персоналу банку Антонюк М. ознайомила студентів з вимогами, які висуваються до банківських працівників. Це зокрема : високий рівень знань у сфері фінансів, банківської справи, обліку та оподаткування.

Крім того, як наголосила менеджер з розвитку роботодавця Гвоздьова К., банк створює комфортні умови для саморозвитку кожного працівника – є багато внутрішніх навчальних програм, курсів та тренінгів.

Сподіваємося, що фінансові установи у майбутньому отримають достойних фахівців – випускників Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.