Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Робити добро - легко!

З нагоди свята Дня Святого Миколая студенти групиТО-6 організували благодійну акцію для вихованців Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини. Студенти групи ТО-5 допомагали збирати кошти та відвозити подарунки. До благодійної акції долучилася й група ФК-4, яка передала чималу кількість наборів для малювання. Загалом, студенти та викладачі нашого коледжу пожертвували близько 2000 грн., за які було придбано: іграшки, солодощі, канцелярію, розфарбовки, аксесуари для волосся, шкарпетки, засоби гігієни тощо. Усе це подарували дітям, позбавленим батьківського піклування. Окрім цього, студенти подарувати дітлахам свою посмішку, радість та увагу.

«…У поїздці до дитячого будинку сподобалось те, що нас радо зустріли, провели екскурсію, дали важливі настанови. Рада, що наша та інші групи долучилися до такої доброї справи, і ми з приємістю та користю допомогли діткам…», - поділилася враженнями студентка групи ТО-6 Мельник Ірина.

«…Дуже вражена відвідуванням дитбудинку. Справді, дуже складно бачити, як ці діти раді гостям! Вони махають ручками, вітаються зі всіма, та й ще так щиро! Вони раді кожному подарунку, щоб це не було. …», - прокоментувала студентка групи ТО-6 Вовнюк Олександра.

Щиро вдячні всім небайдужим, хто долучився до акції! Робити добро - легко!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.