Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

19 грудня в коледжі відбулося свято «Миколай, Миколай ти до нас завітай!». На студентів та викладачів чекали відкриття новорічної фотолокації, а також святково-розважальна програма, під час якої всі присутні отримали море позитивних емоцій. Студенти груп П-12, П-8, П-9, П-10 підготували присутнім цікаві пісенні та сценічні номери

Також в цей день був проведений конкурс на кращу handmade новорічну ялинку, новорічну іграшку та різдвяний віночок. Всі учасники та переможці (ВХП-12, ТКФ-2, П-12) отримали подяки і грамоти. Святий Миколай подарував всім учасникам солодощі (за сприяння та підтримки «ППО викладачів та студентів ЖТЕК КНТЕУ», голова ППО Поліщук Т.Р.)

Традиційно групою ВХП-10 та їх класним керівником Блажиєвською Н.М. було організовано тематичний новорічно-різдвяний ярмарок-продаж смаколиків. Новорічне печиво, різноманітне желе, кекси, пиріжки, вареники, смачна випічка, напої – все готували з любов’ю. Поярмаркували на славу!

Студентський гомін, запах гарячого чаю, кориці і свіжої випічки та сувеніри – все це можна було відчути, побачити і почути на святкових заходах. Дякуємо всім студентським та викладацьким колективам за активну участь!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.