Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Обласне МО викладачів філологічних дисциплін, ІІ етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та ХХ Всеукраїнської олімпіади з української мови

4 грудня 2019 року в Житомирському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулося одночасно три події, а саме: засідання обласного методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін, ІІ етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та ХХ Всеукраїнської олімпіади з української мови.

На засіданні обласного методоб’єднання розглядали питання впровадження електронних засобів навчання у філологічній освіті. Присутніх вітав директор нашого коледжу Г.Л. Губарєв. Ґрунтовну і цікаву доповідь презентувала Галина Гримашевич, кандидат філологічних наук, доцент, завідувач кафедри української мови ЖДУ імені І. Франка. Закцентувавши увагу на новому українському правописі, доповідачка викликала жваву дискусію серед колег-філологів. Свій сайт представили колегам викладачі нашого коледжу Г.С. Весельська та І.О. Шумовська. Продовжив роботу засідання тренінг для викладачів із упровадження електронної філологічної освіти, який організували й провели Є.С. Тюфкій та А.В. Черниш, вдало продемонструвавши, як телефон, планшет або ноутбук можуть стати помічниками для викладачів на заняттях і підвищити інтерес студентів до філології.

Щиро вдячні усім гостям за роботу, позитивні емоції та корисне спілкування! Приємно відзначити, що за підсумками Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика перемогла наша студентка групи ТО-6 Мельник Ірина! Вітаємо, пишаємося та бажаємо успіхів!!!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.