Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Студентка Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ – фіналістка Всеукраїнського конкурсу бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін»

Житомирський торговельно-економічний коледж на чолі з Київським національним торговельно-економічним університетом активно підтримує ідею розвитку молодіжного підприємництва в Україні, формується інфраструктура для забезпечення ефективного бізнес-навчання. Всеукраїнський студентський конкурс бізнес-проектів «Бізнес-трамплін» - це майданчик для апробування бізнес ідеї, її переосмислення, це можливість отримати перший фідбек від досвідчених фахівців.

Підприємництво може стати шляхом всього життя. І розпочати його в стінах коледжу чи університету – це найкращий момент старту, адже успіхи так окриляють, а помилки майже безболісні. Це прекрасний спосіб здобути знання, досвід, оцінити свої можливості подальшого позитивного впливу на світ.

На базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін». Всього у фіналі за результатами проведеного відбору були представлені 14 команд з 12 закладів вищої освіти. Поважне журі конкурсу складалося з представників як Київського національного торговельно-економічного університету, так і установ та організацій, що безпосередньо беруть участь у впровадженні та розвитку бізнес-ідей (зокрема, були присутні представники інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge», «Mamo.space», «Bayadera group», «YEP», координатор програми стартапів «Global Clean Technology Innovation Program for small and medium enterprises in Ukraine», Державної інноваційної фінансово-кредитної установи).

Захищала честь Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ студентка групи ТО-4 Тетерчук Олена, яка підготувала бізнес-проєкт створення Спа-салону «Bee Spa» і була відмічена журі за блискучу презентацію, вірність обраній бізнес-ідеї. Крім того, партнери конкурсу вручили учасниці подарунковий набір з косметичних засобів «Loreal». Під керівництвом наставника Мосієнко Оксани Вікторівни, Хробуст Ірини Вікторівни - Тетерчук О. отримала почесне ІІІ місце. Варто зазаначити, що ЖТЕК КНТЕУ був єдиним коледжем – ЗВО І р.а., всі інші учасники були інститути та університети – ЗВО ІІІ-ІV р.а., що зробило боротьбу за перемогу ще запеклішою.

ВІТАЄМО! Майбутнє створюєте ВИ!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.