Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Студенти – маркетологи на екскурсії в ЗАТ «Житомирські ласощі»

Нещодавно студенти – маркетологи з метою ознайомлення з особливостями маркетингових стратегій та секретами комерційного успіху одного з лідерів кондитерського ринку України відвідали фабрику «Житомирські ласощі».

Бренд «Житомирські ласощі» відомий в Україні та світі завдяки фірмовій рецептурі продукції. Секретом успіху є збереження традиційних рецептів і особлива презентація солодощів. «Житомирські ласощі» виготовляються за сучасними технологіями з сертифікованої сировини, дотримуючись світових стандартів якості. Фабрика «Житомирські ласощі» є потужним підприємством. На сьогодні на підприємстві працюють понад 1200 працівників. Щоб задовольнити попит, на фабриці невтомно працюють 28 виробничих ліній у семи цехах. Понад 80 000 тонн солодощів на рік – такі виробничі потужності кондитерської фабрики на даний час. Тому студентам та викладачам було цікаво відвідати таке сучасне виробниче підприємство, продегустувати смаколики та набути нових професійних компетентностей.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.