Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Участь ЖТЕКівців у Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності

Сьогодні, 08 листопада, напереродні Дня української писемності та мови, який відзначається 9 листопада, викладачі та студенти коледжу традиційно приєдналися до щорічної акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності». Радіодиктант розпочався о 11:20. Його зачитав педагог, теле- та радіоведучий, доцент Київського університету імені Бориса Грінченка Олександр Авраменко. Цього року автор вніс у текст кілька елементів на перевірку нової редакції чинного правопису.

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності був започаткований у 2000 році з метою єднання навколо мови. Відтоді всі охочі в Україні і за кордоном можуть перевірити, наскільки добре вони знають українську мову.

Разом із написанням диктанту в коледжі проводиться щорічний конкурс на найграмотнішого студента, результати якого будуть оголошені на День студента, а переможці отримають солодкі подарунки.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.