Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Управління державної реєстрації

6 листопада 2019 року члени Юридичної клініки ЖТЕК КНТЕУ зустрілися з працівниками Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Житомирській області. Спеціалісти юстиції розповіли майбутнім юристам про організацію розгляду звернень громадян з питань, що належать до їхньої компетенції, в тому числі, пов’язаних з роботою підвідомчих органів та установ Міністерства юстиції. Також обговорили порядок подання та строки розгляду звернень громадян, види правової допомоги та порядок її надання.

Крім того зі студентами було проведено пізнавальну вікторину на знання Закону України "Про звернення громадян". Майбутні правники охоче брали участь у опитуванні та з великим бажанням задавали запитання фахівцям юстиції, на які отримували обґрунтовані відповіді.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.