Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Урочистості з нагоди Дня працівника освіти

04 жовтня у коледжі відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти. З професійним святом освітян привітав директор коледжу Губарєв Г.Л., який від щирого серця привітав присутніх зі святом та побажав натхнення, здоров\'я на довгії літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, любові та злагоди. За здобутки на педагогічній ниві та розвиток освіти працівникам коледжу вручили грамоти і квіти.

Зі словами привітання до педагогічного колективу також звернулася Голова студентського самоврядування, яка відзначила високу компетентність та професіоналізм викладачів коледжу, їх педагогічну майстерність, прагнення та вміння знайти особливий підхід до кожного студента.

Святкову атмосферу доповнила концертна програма за участі творчих колективів та виконавців коледжу.

Шановні освітяни, щира подяка Вам за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпеливість, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм! З професійним святом!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.