Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
Директор: Губарєв Григорій Леонідович, (0412)24-25-34


З 25 березня в коледжі стартувала серія майстер-класів з приготування страв середземноморської італійської кухні для студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Заняття проводяться президентом Асоціації UCM ltali Паоло Брешіа в рамках підписаної угоди про організацію виробничої практики в готельно-ресторанних закладах півдня Італії для наших студентів. Учасники проекту матимуть можливість відпрацювати правила та технологію приготування італійських страв з продуктів італійського виробництва. Отримані знання і навички студенти зможуть використати під час літньої виробничої практики в Італії.


© 2016, Житомирський торгово-економічний коледж.