Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
Директор: Губарєв Григорій Леонідович, (0412)24-25-34


Тренінг з кулінарного і пекарського мистецтва

З 21.03.2019 р по 23.03.2019 р. у Київському національному торговельно-економічному університеті проходив тренінг з кулінарного і пекарського мистецтва, який проводили провідні шеф-кухарі: Девід Мішель Мізон (Великобританія) – інноваційний пекарський курс, Кнуд Ерік Ларсен (Данія) – авторська датська кухня.

У даному тренінгу брали участь студенти нашого коледжу: Виговська Марія, Білецька-Кирей Валерія, Ігнатенко Нікіта, Лозниця Ілля, Залевська Кароліна, Шовгенюк Анастасія, Барилюк Дарія, Марчук Олександра на чолі з викладачем Нагорною Л.М.

Студенти здобули практичний досвід, знання з новітніх технологій приготування страв.

Дякуємо за позитивні враження організаторам заходу!


© 2016, Житомирський торгово-економічний коледж.