Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
Директор: Губарєв Григорій Леонідович, (0412)24-25-34


Обмін досвідом…

Для студентів спеціальності «Харчові технології» викладачем циклової комісії «Технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу» Кондратнко Л.М. було проведено конференцію за підсумками участі студентів ЖТЕК КНТЕУ у Міжнародних професійних конкурсах «Інноваційні технології в ресторанному господарстві». Студенти, які брали участь у професійних конкурсах ділилися з гостями своїми враженнями та досвідом, що отримали від міжнародних заходів. Адже підготовка до такого роду змагань потребує глибоких знань, практичних навичок та вольової витримки. Гості конференції мали можливість почути від конкурсантів про інноваційні технології в кондитерському та кулінарному мистецтві, які демонструвалися в рамках проведення Міжнародного кондитерського фестивалю «EXPO SWEET-2019» в м. Варшава (Польща) з 17 по 20 лютого 2019р. та Міжнародного фестивалю ресторанних технологій «Best Cook Fest-Podillia», що відбувався в Кам’янці-Подільському з 28.02. по 2.03. 2019р. На даній конференції були присутні студенти та викладачі коледжу, а також гості – викладачі з професійно-технічних навчальних закладів м. Житомира.


© 2016, Житомирський торгово-економічний коледж.