Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
Директор: Губарєв Григорій Леонідович, (0412)24-25-34


Зустріч з Паоло Брешіа – президентом Асоціації UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів».

30.01.2019р. у студентів відділення ресторанного та туристичного бізнесу відбулася чергова приємна та корисна зустріч з Паоло Брешіа – президентом Асоціації UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів». Паоло черговий раз продемонстрував майстер-клас з приготування традиційних італійських страв. Але цього разу майбутнім фахівцям ресторанного бізнесу була надана можливість ознайомитися з традиціями приготування Піци та Різотто, використовуючи традиційні італійські продукти. До майстер-класу були активно залучені і студенти, які отримали безцінний досвід та задоволення від роботи в дуеті з Паоло Брешіа.

Студенти виявили бажання співпрацювати з Асоціацією UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів» і стати учасниками проекту EUROEST, який пропонує професійне стажування і виробничу практику в кращих готелях і ресторанах Італії. Наші студенти в ході стажування здійснять справжню мандрівку у світ гастрономічних традицій Південної Італії.

Тож побажаємо учасникам проекту успіхів і плідної праці на професійній ниві.


© 2016, Житомирський торгово-економічний коледж.