Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
Директор: Губарєв Григорій Леонідович, (0412)24-25-34


Знайомство студентів з молекулярною гастрономією.

Циклова комісія «Технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу» продовжує славні традиції співпраці з провідними фахівцями галузі ресторанного господарства. У рамках вивчення дисципліни «Сучасні наукові напрямки в харчуванні» на практичну роботу завітав випускник коледжу – майстер-шеф кухар, голова житомирської ГО «Шеф-груп», ресторатор Фіалковський Віктор Іванович

Віктор Іванович провів майстер-клас по приготуванню страви молекулярної кулінарії «Космо борщ» з використанням новітнього кухонного приладу «THERMOMIX TM5»

Студенти мали можливість долучитися до приготування страви та її дегустації.

Даний захід сприяв підвищенню професійної майстерності студентів та викладачів циклової комісії.


© 2016, Житомирський торгово-економічний коледж.