Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
Директор: Губарєв Григорій Леонідович, (0412)24-25-34


20 жовтня, до Міжнародного дня кухаря

В ТЦ «Метро» Житомира відбувся «GastroCity in Zhytomyr 2017» це був Другий відкритий чемпіонат області з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0» В цьому році в даному чемпіонаті змагалися більше 150 учасників у різних номінаціях і з різних куточків України, завдяки чому його можна назвати Всеукраїнським. Вже традиційно в заходах такого типу активну участь беруть і наші студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції». Так і цього разу наші студенти були одними з найкращих. Колектив та студентство коледжу вітає наших переможців та призерів такого масштабного Чемпіонату! А саме: Матушинський Дмитро - Золота медаль в номінації «Сучасна кухня», бронзова медаль в номінації «Ресторанні десерти»; Лукаш Андрій – Срібна медаль в номінації «Страва з риби та морепродуктів», Срібна медаль в номінації «Сучасна українська кухня», Срібна медаль в номінації «Кращий шеф-кухар» (Юніори); Малиновська Ольга – Бронзова медаль в номінації «Страва з риби та морепродуктів», Срібна медаль в номінації «Ресторанні десерти»; Десятник Анна – Бронзова медаль в номінації «Стародавня українська кухня», Бронзова медаль в номінації «Кращий шеф-кухар» (Юніори); Завальнюк Ольга та Алексеев Микита – Бронзова медаль в номінації «Найкраща команда».

Вітаємо учасників та бажаємо подальших професійних перемог!!!


© 2016, Житомирський торгово-економічний коледж.