Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"
вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович
НОВИНИ
ЗМАГАННЯ З АТЛЕТИЗМУ. 9 грудня в рамках тижня циклової комісії ФВОПтаЗВ, за підтримки адміністрації та незалежної профспілки викладачів та студентів, пройшли змагання з атлетизму серед хлопців та дівчат. В змагання прийняли участь 12 спортсменів, серед яких переможцями стали: Дівчата 1. Уляніцька Вероніка РО-7 2. Вигівська Юлія ТМС-11 3. Плахоніна Аліна ВХП-14 Хлопці 1. Шулятецький Ростислав ФК-5 2. Міхєєв Олександр – далі... | |
Права людини: історичний вимір і сучасні тенденції. 9 грудня викладачі та студенти спеціальності "Право" ВСП ЖТЕФК КНТЕУ взяли участь у VIII Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю "" (до річниці прийняття Загальної декларації прав людини). Галерея – далі... | |
ВИСТУПИ З ШЕЙПІНГУ. 8 грудня згідно з планом проведення тижня циклової комісії ФВОПтаЗВ у спортивній залі ЖТЕФК, проходили показові виступи секції шейпінгу, за направленням степ-аеробіка. У виступах взяли участь студентки коледжу (у кількості 27 чоловік). Також були присутні викладачі фізичного виховання та інші студенти нашого коледжу. Галерея – далі... | |
ЧЕМПІОНАТ КОЛЕДЖУ З ШАШОК. 08 грудня в рамках тижня циклової комісії ФВОПтаЗВ, за підтримки адміністрації коледжу та незалежної профспілкової організації викладачів та студентів, відбувся чемпіонат коледжу з шашок. У змаганнях взяли участь 13 студентів. Результати змагань: І місце Нестрачук Вікторія, група ІДП-6 ІІ місце Круць Роман, група П-10 ІІІ місце Уляніцька Вероніка, група РО-7 Переможці були нагороджені меда – далі... | |
СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ. 08 грудня в рамках тижня циклової комісії ФВОПтаЗВ та проведення профорієнтаційної роботи пройшли показові виступи з спортивного туризму, в яких прийняли участь студенти та випускники коледжу, учні ЗОШ №32 та спортсмени підліткового клубу "Ровесник" Галерея – далі... | |
ЕКСКУРСІЯ НА ЖИТОМИРСЬКИЙ БРОНЕТАНКОВИЙ ЗАВОД. 8 грудня в рамках тижня циклової комісії та опрацювання навчальної програми з «Захисту України», студенти групи ВХП-14, разом з викладачем Батеньковим О.Л., відвідали Житомирський БТЗ у смт Новогуйвинське. Під час цікавої екскурсії в музей заводу студенти довідалися про історію створення та бойовий шлях заводу, ознайомилися з макетами бойової техніки, яку протягом свого – далі... | |
ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ З ВОЛЕЙБОЛУ. 7 грудня в рамках тижня циклової комісії фізичного виховання, охорони праці та захисту Вітчизни відбулася товариська зустріч з волейболу між викладачами циклової комісії ФВОПтаЗВ та студентами - членами збірної команди коледжу. Зустріч закінчилася бойовою нічиєю 2:2. Найкращі гравці нагороджені призами. Галерея – далі... | |
Церемонія нагородження учасників Міського конкурсу малюнків, плакатів та коміксів «Твоє майбутнє – це здорове сьогодення». 03 грудня 2020 року відбулася церемонія нагородження учасників Міського конкурсу малюнків, плакатів та коміксів «Твоє майбутнє – це здорове сьогодення», приуроченого Міжнародному дню боротьби зі СНІДом, що відзначається 1 грудня. Конкурс проводився з метою привернення уваги громадськості до соці – далі... | |
Візит груп ТО-6 та ТО-7 до «Житомирського Центру Захисту Тварин». Як відомо, 30 листопада - День домашніх тварин, на жаль, не всім тваринам пощастило знайти своїх люблячих господарів. Саме тому студенти груп ТО-6 та ТО-7 вирішили подарувати свою любов чотирилапим із «Житомирського Центру Захисту Тварин». На зібрані кошти студенти придбали все необхідне та 03.12.20 відвідали центр за адресою м. Житомир, вул. С.Парадж – далі... | |
Майстер-клас від Андрія Лукаша. 1 грудня в ЖТЕФК КНТЕУ відбувся майстер-клас від випускника нашого коледжу, кухаря гостерії «Хата Подопригора», що знаходиться на Дніпропетровщині, Андрія Лукаша. Майстер-клас на тему «Нордичний характер української кухні» було проведено з метою популяризації та поглиблення знань студентів з приготування страв української кухні з традиційних і доступних продуктів. Підзаголовок Список – далі... |
© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.