Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НОВИНИ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49   50   51 52 53 54 55

«Best Cook Fest 2019» у м. Чернівці. 22-24 жовтня 2019 р. команда Житомирського торговельно-економічного коледжу у складі 11 студентів, під керівництвом викладачів Нагорної Л.М., Блажиєвської Н.М. та директора коледжу Губарєва Г.Л. взяли участь у професійних змаганнях міжнародного конкурсу ресторанних технологій «Best Cook Fest 2019», що відбувся в м. Чернівці. Студенти групи ВХП-7 Марчук Олександра і Сулим Анна, гр – далі...

Захід зі спортивного туризму та орієнтування. 26 жовтня 2019 року на базі Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ було проведено захід зі спортивного туризму та орієнтування на призи центру «Спорт для всіх» в рамках обласного етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо я зміг». У заході брали участь учні шкіл Житомирського району та студенти коледжу у двох вікових групах. Кращі – далі...

ЕКСКУРСІЯ В МУЗЕЙ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ. 24 жовтня викладач Кареліна О.В. провела зі студентами групи ТО-3 лекцію-екскурсію на тему «Пожежна профілактика на галузевих об’єктах» в Житомирському музеї пожежної охорони. Окрім змістовної та пізнавальної лекції з теми навчальної програми студенти дізналися багато цікавого щодо подвигу героїв-пожежників під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС – далі...

Виїзний семінар. 24.10.19 відбувся виїзний семінар професійного напрямку на Міжнародну виставку у м. Києві «Worldfood 2019» для студентів відділення «Підприємництва, торгівлі та маркетингу». На виставці студенти ЖТЕК мали унікальну можливість ознайомитись з експонентами, котрі демонстрували новинки товарів. Також широке коло спеціалістів продуктового рітейла, дистрибуції надали консультації щодо інноваційних техноло – далі...

День кар`єри в Оліївській ОТГ. 23 жовтня 2019 р. в приміщенні будинку культури Оліївської ОТГ студенти та викладачі ЖТЕК КНТЕУ із задоволенням провели профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів громади. Учні шкіл активно та з радістю спілкувались зі студентами випускних циклових комісій та з захопленням долучилися до виготовлення квіткових композицій. Майбутні абітурієнти були запрошені відвідати День відкрит – далі...

Відкриття Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 23 жовтня 2019 року відбулося традиційне відкриття Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Захід розпочала студентка Назімова Анастасія, яка проникливо декламувала уривок з поеми Тараса Шевченка «Княжна». Викладач української мови та літератури Є – далі...

Брейн-ринг «Веселі мандри». В рамках проведення декади циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу cтуденти групи ТО-4 разом з викладачем Піонтківською С.Л. на годині культури провели брейн-ринг на тему:«Веселі мандри». Між собою змагалися студенти груп ТО-5 і ТО-6. Всі учасники отримали солодкі подарунки. Галерея – далі...

Cервіс-клас «Чотири сезони». В рамках декади циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу студенти групи РО-4 разом з викладачем Кондратенко Л.М. провели сервіс-клас «Чотири сезони». Студенти показали свою майстерність, креативність та гарний смак при тематичному оформленні столів. Галерея – далі...

Чемпіонат України зі скелелазіння. З 17 по 20 жовтня у місті Кременчуці Полтавської області відбувався серед студентів За команду міста Житомира виступали студенти Житомирського торговельно-економічного коледжу: Стьопкін Олександр (ТМС-6) - 11 місце в загальнокомандному заліку Бичкова Марина (ВХП-9) - 9 місце в загальнокомандному заліку – далі...

Міжнародний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Сhefs 4.0». 18-19 жовтня в ТЦ Метро відбувся , де у практичних змаганнях кулінарів взяли участь студенти групи ВХП під керівництвом викладачів-технологів. Завдяки невтомній праці, завзяттю та особистому таланту кожного були отримані наступні результати: І місце - Залевська Каролін – далі...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49   50   51 52 53 54 55

© 2016, 2022, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.