Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber,telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НОВИНИ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   11   12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Чергове онлайн-засідання методичної ради. 18 січня відбулося чергове онлайн-засідання методичної ради коледжу на платформі Google Meet. Учасники засідання обговорили основні питання порядку денного та ухвалили відповідні рішення. Засідання пройшло у діловій, робочій атмосфері – далі...

Круглий стіл «Робота підприємств сфери гостинності в умовах карантину». 15 січня викладачами Піонтківською С.Л., Кондратенко Л.М. та Мосієнко О.В. був організований та проведений захід формату "Круглий стіл" в режимі відеоконференції з керівником ТА "Патріот" Дехтяренко С.С., що є власником туристичної агенції та закладів ресторанного господарства, на тему "Робота підприємств сфери гостинності в умовах карантину". У – далі...

З прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим. Ось-ось відійде в історію 2020 рік. Рік, складний для усіх, рік нелегких та вкрай важливих рішень, випробувань та дій. Рік, який змінив світ. Незважаючи на титанічні виклики сьогодення, єдність і професіоналізм зробили нас ще сильнішими! У році, що минає, ми перебували в особливих умовах праці. Цьогоріч ми всі разом, як ніколи, докладали значних зусиль заради забезпеч – далі...

Підсумки майстер-класу з виготовлення цукрових квітів усіх сезонів. З 14 до 18 грудня 2020 року на базі ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж» КНТЕУ відбувся майстер-клас із виготовлення цукрових квітів усіх сезонів. Майстер-клас проводила чемпіонка Всесвітньої кулінарної олімпіади – 2020 (м. Штутґарт, Німеччина), аспірант кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Лариса Риб – далі...

Увага! Графік роботи на період новорічних свят. Шановні викладачі та студенти! Графік роботи навчального закладу на період новорічних свят: 25, 26, 27 грудня 2020 року – вихідні дні 01, 02, 03 січня 2021 року – вихідні дні 04, 05, 06 січня 2021 року – робочі дні 07, 08, 09, 10 січня 2021 року – вихідні дні 16 січня 2021 року – робочий день за 08.01.2021 року. З 04 січня 2021 року на навчання (дистанційно) виходять г – далі...

Засідання педагогічної ради на платформі Google Meet. 21 грудня відбулося засідання педагогічної ради у вже звичному для колективу онлайн-форматі на платформі Google Meet. Роботу засідання педагогічної ради розпочав директор коледжу Губарєв Г.Л., який ознайомив колег із порядком денним. Секретар педагогічної ради Лисенко Т.В. проінформувала про стан виконання рішень попередньої педагогічної ради. На засіданні педаго – далі...

«Вступ до спеціальності» для груп спеціальності «Туризм». Студенти груп ТО-6 і ТО-7 плідно працюють під час навчальної практики "Вступ до спеціальності". Щодня вони здійснюють екскурсії до туристичних об'єктів Житомира і знайомляться із специфікою роботи в туризмі. Студенти відвідали Житомирський обласний краєзнавчий музей, де ознайомилися із колекцією картинної галереї, історичного, етнографічного та природничого в – далі...

Заходи до Дня Святого Миколая та зустрічі Нового 2021 року. 18 грудня відбулися традиційні заходи до Дня Святого Миколая та зустрічі Нового року з піснями, конкурсами та смаколиками. Також відбувся традиційний конкурс новорічно-різдвяних композицій "Зимова феєрія". Виставка-конкурс проводилася з метою розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності студентської молоді, формування практичних умінь та навичок з – далі...

Дистанційне засідання обласного МО заступників директорів з навчальної роботи закладів фахової перед вищої освіти Житомирської області. 17 грудня 2020 року на базі ВСП «Житомирський торговельно-економічний коледж КНТЕУ» було проведено дистанційне засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної роботи закладів фахової перед вищої освіти Житомирської області. Викладачі нашого коледжу под – далі...

Курс зі створення композиції із цукрових квітів від Українського Кулінарного Союзу. З 14.12.2020 по 18.12.2020р. на базі коледжу проходить . Учасниками даного заходу є викладачі циклової комісії «Технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу» - Блажиєвська Н.М., Нагорна Л.М. та Пилипчук І.А., а також гості з таких міст – далі...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   11   12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

© 2016, 2021, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.