Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Обласне МО вихователів І-ІІ рівнів акредитації Житомирської області на базі коледжу

16 травня на базі коледжу відбулося обласне МО вихователів І-ІІ рівнів акредитації Житомирської області на тему: «Національно-патріотичне виховання як пріоритетний напрям виховання студентів ЖТЕК КНТЕУ». Розпочалося МО презентацією навчального закладу директором коледжу Губарєвим Г.Л. Вихователь гуртожитку Алкеєва Н.О. поділилася досвідом роботи на тему: «Виховна робота в студентському гуртожитку: сучасні аспекти, завдання та реалії». Студентка групи П-6 Білошицька Ольга розповіла про роль і місце студентського самоврядування у функціонуванні гуртожитку. Викладач фізичного виховання Тібейкіна Л.П. ознайомила присутніх з питанням «Фізкультурно-оздоровча та спортивно-масова роботи як невід’ємна складова системи освіти».

Представниками Житомирської обласної бібліотеки для дітей було проведено заняття-тренінг на тему: «Цифрове покоління у світі медіа» для учасників обласного МО вихователів. На гостей також чекали заходи до Дня вишиванки. Завершилося МО підведенням підсумків роботи та обміном досвіду.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.