Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Пам’ятні заходи до 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи

Сьогодні годинник життя відраховує 33-у річницю з дня Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала вона на нашій блакитній планеті. В ніч на 26 квітня 1986 року відлік часу став далеко не мирним, а бойовим і аварійним. Розпочався лік сумної історії атому. То був чорний день в історії України, день, коли Чорнобиль став відомий усьому людству. На знак данини пам’яті тим трагічним подіям та вшанування подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які ціною власного життя врятували Україну і світ від атомного лиха, студенти коледжу 25 квітня о 21:00 взяли участь у заходах «Запалимо поминальну свічу», що відбувалися на майдані перед меморіальним чорнобильським комплексом на вулиці Героїв Пожежних. Під час заходу на широкоформатному екрані транслювалися документальні кадри тих подій. Завершився вечір-реквієм запаленням сотень поминальних свічок, які встановили біля меморіального комплексу «Пожежним, які врятували світ».

У коледжі було проведено інформаційні дайджести, оформлено тематичну інсталяцію та відбулася хвилина молитви, якою студенти вшанували пам’ять про тих, хто пішов у безсмертя, приборкуючи ядерну стихію.

Нехай сьогоднішній день єднає усіх українців у належній шані та повазі до учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та нашій спільній пам’яті про загиблих і померлих внаслідок техногенної катастрофи.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.