Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Участь Студради у акції під гаслом «Дитяче серденько, живи!» від Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»

17 квітня представники Студради коледжу, працівники та студенти та всі небайдужі долучилися до участі у благодійній ярмарці, що проходила в рамках 14 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», і супроводжувалася збором коштів для закупівлі кардіологічного обладнання у дитячі лікарні. Важко оцінити повний масштаб проблеми дитячої кардіології, але в обласних лікарнях критично бракує медичного обладнання для ранньої діагностики та лікування хвороб серця у дітей.

Спільними зусиллями було зібрано коштів на суму понад 1500 грн, що будуть перераховані на благодійний рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до даного заходу, оскільки серце не може чекати, його потрібно рятувати!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.