Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ

13 квітня у актовій залі коледжу відбулися загальні батьківські збори. Із вступним словом до батьків звернулася заступник директора з виховної роботи Поліщук А.В. Питання, які були підняті, стосувалися пільгових категорій студентів коледжу, виплат соціальних стипендій, поведінки та дисципліни, дотримання правил проживання в гуртожитку та про необхідність співпраці класних керівників з батьками та ін. Батьків ознайомили з графіком навчального процесу, перспективним планом роботи коледжу, виховними заходами та подіями, що відбуваються у навчальному закладі.

Заступник директора з навчальної роботи Кондратюк С.В. наголосила про важливість та терміни здачі ДПА/ЗНО-2019 студентами 2 курсу, зробила аналіз відвідування студентами занять, довела до відома присутніх графік роботи коледжу під час пасхальних та травневих свят. Крім того, заступник підкреслила, що з метою якісного підготовки до ДПА/ЗНО в розклад було додано консультативні заняття (підготовчі курси) для студентів 2 курсу.

Директор коледжу Губарєв Г.Л. звернувся до батьків з приводу успішності студентів з різних дициплін, їх поведінки під часзанять та перерв; питання з благоустрою коледжу; питання відвідування студентами коледжу та пропусків без поважних причин та інші.

Збори продовжилися у групах, де батьки поспілкувалися з кураторами груп, дізналися про навчальні досягнення студентів та побачили чим живуть їхні діти в коледжі. У групах обговорили і вирішили актуальні питання щодо підвищення якості знань, поведінки, пропусків занять без поважних причин та інше.

Батьківські збори є ефективною формою взаємодії між батьками, викладачами та адміністрацією коледжу, яка допомагає реалізувати всі поставлені цілі.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.