Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Лекторій у ЖНАЕУ

Студенти ЖТЕК, груп ФК, ЕПОД, МД та ІДП, разом з викладачем Мосієнко О.В., відвідали лекторій, що проходив у Житомирському національному агроекологічному університеті. Студенти прослухали цікаву лекцію на тему: «Захист інтелектуальної власності», яку читали викладачі кафедри економічної теорії та інтелектуальної власності - кандидат економічних наук, професор Якобчук В.П. та кандидат економічних наук, доцент Іванюк О.В. Студенти дізналися про суть інтелектуальної власності, її види та правовий захист. Студентів зацікавило, що законодавством України захищені права на такі види інтелектуальної власності, як: товарні знаки, знаки обслуговування, фірмові найменування, комерційні позначення та таємниці. Наведений перелік не є вичерпним, так студенти групи ІДП відкрили для себе, що комп\\\'ютерні програми є об’єктом інтелектуальної власності, тому використання їх піратських копій карається законом. Студенти отримали на лекторії велику кількість корисної інформації.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.