Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Kонкурс-захист науково-дослідницьких робіт

03 квітня 2019 року відбувся конкурс-захист науково-дослідницьких робіт. Студенти показали високий рівень знань з обраної тематики та прикладне спрямування виконаних робіт. Кондренко Максим (ІДП-4) продемонстрував як можна використовувати та створювати мобільні додатки на основі технології доповненої реальності та вразив присутніх візуалізацією власноруч створених 3D моделей.

Для підвищення рівня інтересу студентів до математики Кукса Світлана (ФК-4) запропонувала на заняттях розв’язувати задачі фінансового змісту. Це також сприяє розширенню сфери практичного застосування вмінь та навичок студентів та створенню необхідного емоційного настрою.

Макаренко Анна (ТКФ-2) презентувала дизайн проект зони відпочинку для студентів коледжу, що може бути створена на третьому поверсі. Розрахувала бюджет даного проекту, врахувавши вартість необхідних матеріалів. Дякуємо студентам за їх високий пізнавальний інтерес та креативність. Бажаємо подальших успіхів!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.