Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЕКСКУРСІЯ «МИСТЕЦЬКИМИ СТЕЖКАМИ СУЧАСНИХ СИМВОЛІЗМУ ТА ІМПРЕСІОНІЗМУ»

У рамках вивчення дисциплін мистецького спрямування із студентами спеціальності «Туристичне обслуговування» викладачем Панченко В.С. 28 березня 2019 р. було організовано навчальну екскурсію до художньої галереї Гнатюк Арт-центр на виставку сучасного українського образотворчого мистецтва «Мистецькими стежками символізму та імпресіонізму». Обидва стилі зародились у Європі ще у ХІХ ст. і були представлені іменами К. Моне, Е. Мане, Е. Дега, О. Ренуара, а також : Г. Моро, М. Чюрльоніса, М. Врубеля. Однак ці мистецькі напрями не забуті і нині. Гідними продовжувачами справи митців ХІХ ст. стали Аграфена Гандзюк, Олексій Леонов, Аліса Оніпченко, Ірина Кравченко, творчий доробок яких експонується у галереї. Екскурсовод Шимоновська О. В. досить змістовно і натхненно розповіла студентам про професійний шлях кожного художника, проаналізувала його творчу манеру та розкрила символічний світ творів. Всі учасники екскурсії збагатили свої спеціальні знання, отримали масу позитивних емоцій і вражень, а також ідей вже для власної творчості та самореалізації.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.