Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

26 березня відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії ЖТЕК КНТЕУ. На засіданні розглядалися матеріали діяльності за міжатестаційний період 14 педагогічних працівників. Усі педагогічні працівники, які атестувались, демонстрували свою педагогічну майстерність колегам на відкритих заняттях і заходах, брали участь у обговоренні актуальних освітянських проблем на засіданнях циклових комісій, працювали над розробкою та удосконаленням навчально–методичних комплексів дисциплін, що викладають, підвищували свій фаховий рівень шляхом стажування та проходження курсів підвищення кваліфікації, публікували у фахових виданнях результати своїх досліджень, були учасниками та переможцями різних конкурсів.

Успішно проведена організаційна та методична робота атестаційної комісії коледжу забезпечила належний рівень атестації викладачів відповідно до Типового положення. Атестація педагогічних працівників базувалася на принципах демократичності, системності, послідовності, колегіальності, доступності, гласності, моральної та матеріальної зацікавленості.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.