Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Житомирщина - рухайся! «Скандинавська ходьба»

14 березня в приміщенні тренінгового центру «Імперіал» відбувся практичний, навчальний семінар для працівників в галузі освіти, медицини, вчителів фізичної культури, представників теріторіальних громад, студентів «Свідомий рух дітей та молоді – здоровий спосіб життя». Впровадження скандинавської ходьби для дітей та дорослих в рамкаках обласного інформаційно-просвітницького проекту «Житомирщина – рухайся!», який реалізується за підтримки управління національно-патріотичного виховання молоді та спорту ЖОДА.

Наша команда у складі викладачів: Кондратенко С.М. Лободи К.В., Рудюка В.О., Тібєйкіної Л.П. та Ступакова Д.В. і студентів: Федорова О., Стьопкіна О., Ліпісвіцького Д., Олейнікова Я., Тетерчука О., Бойко Г., Болохівської А., Толочкіної Є., Бедюк Д., Ковальчук Т., Войтків А. - отримала теоритичні та практичні знання із скандинавської ходьби і переконались в її користі для здоров’я. Після закінченя тренінгу всі учасники отримали сертифікати.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.