Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЧОЛОВІКИ ПРИВІТАЛИ ПРЕКРАСНУ ПОЛОВИНУ ЖТЕК КНТЕУ ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ

Напередодні свята весни, зранку 7 березня у коледжі прекрасну половину людства вітали зі святом Весни, Краси і Жіночності та дарували їм справжнє весняне тепле свято. Чоловіки коледжу, під керівництвом директора Губарєва Г.Л., зустрічали представниць прекрасної статі з привітальними листівками, музикою та створеною власноруч святковою фотозоною. Також, було організовано весняну фотосесію, щоб кожна жінка отримала на згадку про цей урочистий день яскраві спогади у вигляді світлин. Святковості ранковій зустрічі додала жива музика, яку виконували артисти оркестру Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка.

Жіноцтво не приховувало здивування та захоплення, а чоловіки намагались максимально виразити і відзначити важливість та ту вагому роль, які відіграють жінки у діяльності та розвитку коледжу.

З нагоди вшанування її величності Жінки відбувся також святковий концерт у актовій залі коледжу (відповідальні групи ТМС-8, ТМС-6, ТКД-34 та класні керівники Плахотнюк І.М., Грановська О.С.). Концерт пройшов у теплій святковій атмосфері, адже присвячувався жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро. Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Вітаємо наших чудових колег із їх прекрасним святом! Ви - це найкраща частина нашого життя, ви надихаєте нас на успішність, відповідальність та справжні чоловічі вчинки. Зі святом, дорогі красуні!!!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.