Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


УЧАСТЬ У ПЕРШОМУ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ФОРУМІ ФАХІВЦІВ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

01 березня викладачі іноземної мови Поліщук А.В. та Черниш А.В. взяли участь у Першому Всеукраїнському професійному форумі фахівців з англійської мови, що проходив на базі ЖДТУ за участю Академії інноваційного розвитку освіти (АІРо), Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education (спікери Юлія Карпенко та Юлія Киянець), Лани Сушко, засновниці та тренерки Студії Освіти для Викладачів СОВа, Данилко Анастасії, викладача та академічного директора освітнього центру WinWin Cambridge Educational Centre, Олени Колодій-Загільської, викладача англійської мови Житомирського державного технологічного університету, директор Першого регіонального центру тестування іноземних мов у Житомирі. Викладачі ЖТЕК КНТЕУ підвищили свій професійний рівень та отримали 20-годинні сертифікати про участь у форумі.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.