Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗИМОВИЙ ВИПУСК-2019

01 лютого 2019 року в актовій залі коледжу відбулася урочиста подія - випускний, присвячений врученню дипломів випускникам груп ВХП-4, ВХП-5, ТО-2, ЗТКД-4с. Випускників прийшли привітати їх батьки, друзі, викладачі та адміністрація закладу.

Урочисту церемонію відкрив та привітав студентів з успішним завершенням навчання директор коледжу Губарєв Г.Л., який зазначив, що отримані якісні знання з фахових дисциплін допоможуть зайняти гідне місце в житті та успішно реалізувати себе в професійній діяльності. Випускники у відповідь висловили слова щирої подяки, сповнені поваги та вдячності викладачам за отримані знання. Кращим випускникам коледжу були вручені почесні грамоти за високі успіхи у навчанні та активну життєву позицію. На випускне свято також завітала директор з персоналу мережі SALAD м. Житомира Анна Сегедіна, яка привітала всіх присутніх з цією подією, відзначила високий рівень професіоналізму студентів під час проходження практики та запросила випускників на постійне працевлаштування.

Музичні привітання випускникам подарували запрошені гості та студенти коледжу. Також були вручені подяки батькам за зразкове виховання, підтримку та співпрацю з навчальним закладом. На завершення випускного свята слова настанови побажали куратори груп та батьки студентів.

Маємо надію, що ви - випускники 2019 року виправдаєте сподівання своїх наставників-викладачів та гордо нестимете звання випускника Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Хай вам щастить, дорогі наші випускники!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.