Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Майстер-клас Паоло Брешіа

Уже традиційно студенти спеціальності «Харчові технології» мають можливість підвищити свій професійний рівень шляхом відвідування майстер-класів провідних українських та зарубіжних шеф-кухарів. Так і цього разу студенти мали можливість відвідати майстер-клас відомого італійського шеф-кухаря Паоло Брешіа, який відбувся 16.01.2019 р. у навчальній лабораторії коледжу.

Під час майстер-класу Паоло Брешіа продемонстрував студентам правила приготування таких традиційних італійських страв як Паста «Паккері» з морепродуктами, паста «Нньоккі» з кремовим соусом з сиром гарганзола і сальсою «тартюфато» чорного трюфелю та паста ручної роботи «фреска» «Трокколі» з соусом із морепродуктів. Студенти мали можливість допомагати у приготуванні цих страв та продегустувати їх.

Паоло Брешіа ознайомив присутніх з проектом EUROEST, який дає можливість студентам спеціальності «Харчові технології» пройти професійне навчання і виробничу практику в Італії.

Учасники майстер-класу отримали масу позитивних задоволень, вражень і з нетерпінням чекають чергової зустрічі з Паоло Брешіа.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.