Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Виїзні семінари професійного спрямування

Вже традиційними стали виїзні семінари професійного спрямування на відділенні підприємництва, торгівлі та маркетингу.

20 грудня 2018 року студенти груп ТМС - 4, ТМС – 5, ТМС – 6, ТМС – 7, ТКФ – 2, ТКД – 33, ТКД – 34, МД – 4 та викладачі Грановська О.С., Ольшевська Л.Г. та Плахотнюк І.М. здійснили цікаву та пізнавальну екскурсію на завод ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна», який розташований поблизу селища Велика Димерка у Броварському районі Київської області, та Клавдіївську фабрику ялинкових прикрас під Києвом.

Студенти з інтересом ознайомилися з виробництвом та музеєм Coca-Cola, який складається з кількох тематичних експозицій і кінозалу. Його унікальність полягає у використанні найсучасніших презентаційних технологій, зокрема, геліодисплея, що створює 3D проекційне шоу.

Не меншу зацікавленість студенти проявили до відвідування Клавдіївської фабрики ялинкових прикрас, яка зберігає традиції майстерності виготовлення скляних ялинкових іграшок вже багато десятиліть і є своєрідним законодавцем моди в новорічній індустрії. Сьогодні ці ялинкові прикраси з Клавдієво відомі не тільки в Україні. Авторські кулі з ручним розписом прикрашають новорічні ялинки в Німеччині, Швейцарії, Австрії, Франції, Італії, Литві, Латвії, США, Грузії.

Під час екскурсії на фабрику ялинкових іграшок студенти та викладачі відвідали унікальний музей, в якому зібрані ялинкові прикраси з усього світу – старовинні і сучасні. Це справжні шедеври мистецтва, які захоплюють і нікого не залишають байдужим. Родзинкою музею є унікальна колекція «Санта Ермітаж». На скляних ялинкових кулях художники фабрики відтворили картини Рембрандта, Реріха, Айвазовського, Далі, Мікеланджело, Куїнджі, Шишкіна, Моне та інших творців світової спадщини.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.