Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


І Всеукраїнська науково - практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку торгівлі в умовах євроінтеграції»

Cтуденти відділення підприємництва, торгівлі та маркетингу Доєнко В., Кучук А., Луковецька М., Хитрич Т., Бубенко М., Остапчук К. та викладачі циклової комісії товарознавства, комерційної діяльності та маркетингу Ольшевська Л.Г. та Хитрич Н.А. взяли участь у І Всеукраїнській науково - практичній конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку торгівлі в умовах євроінтеграції», модератори і організатори якої - Київський торговельно-економічний коледж КНТЕУ.

Гостинно зустріли учасників конференції директор коледжу Олійник О.В., завідувач відділення підприємництва та торгівлі Фомічова Н.В., голова циклової комісії товарознавства та підприємництва Лисенко Н.М., педагогічний колектив коледжу також радо вітав молодих науковців з різних навчальних закладів України. Цікаво, плідно пройшло пленарне засідання та робота в трьох тематичних секціях. Учасники конференції відмітили високий рівень дослідницьких робіт, сучасність та актуальність тем досліджень та бездоганну організацію заходу.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.