Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Захист курсових робіт з маркетингу

Відбувся захист курсових робіт з маркетингу групи МД-3. Захист курсових робіт проходив у формі конференції, за участю студентів групи МД-3, інших студентів коледжу, викладачів циклу товарознавства, комерційної діяльності та маркетингу Ольшевської Л.Г., Хитрич Н.А. та керівника дослідницьких робіт Мосієнко О.В. Студенти захищали матеріали власних досліджень, проведених на базі підприємств та компаній, що працюють на ринку Житомирщини.

Майбутні маркетологи досліджували персональні продажі у компанії «Mary Kay», товарну політику ПАТ «Житомирський маслозавод», цінові стратегії, що використовує компанія «Сандора», аналізували формування успішного бренду, на прикладі компанії «ROSHEN» та успішної торгової марки, на прикладі ТОВ «АТБ-Маркет», досліджували маркетингову політику компанії «Apple», характеризували стан та розвиток комунікацій корпорації «Ашан Рітейл Україна» та ТОВ ТК «Полісся-Продукт». Написання та захист курсових робіт для студентів маркетологів, це не лише процес навчання, а й не імовірний досвід для розвитку вмінь у сфері майбутньої спеціальності .


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.